Kommande kurser

Kursanmälan

Valpkurs 3 ggr.  5/6,  12/6,  19/6.
Ålder: 3 – 6 mån   max 8 st
Vi gör ett försök med att ha 3 kurstillfällen där du kan välja om du vill gå alla gångerna eller någon/några gånger.
Du betalar per gång, 200,00/gång
Mellan 11,00 – 12,00 på söndagarna  5 + 12 + 19 juni

Anmäl i kursformuläret.
Betala med Swish  1235695762
eller BG 278-1516

För att skapa trivsel för alla kursdeltagare, såväl hundar som människor, och för att undvika olyckor vill vi att ni läser igenom och följer klubbens kursregler.

• Du måste vara medlem. Om du inte är det kan du anmäla och betala här https://brukshundklubben.membersite.se/Membership/BuyMembership
  • Din hund vara frisk och vaccinerad och registrerad på SKK/Jordbruksverket.
  • Betalningen ska vara oss tillhanda innan kursstart. Vid utebliven betalning riskerar du att bli av med din plats till en reserv.
    Betala kursavgiften till BG 278-1516 ange vilken kurs betalningen gäller och ditt namn.
  • När du kommer till kursen ska din hund vara rastad. Blir hunden nödig plockar du upp och slänger i soptunna.
  • Håll tiden. Meddela instruktören om du inte kommer eller är sen.
  • Var förberedd. Ha alltid med dig mjukt godis (t.ex. korv, köttbulle) och minst en leksak.
  • Flexikoppel får inte användas under kurstiden.
  • Tänk på din klädsel, vi är utomhus i alla väder.
  • Hundarna behöver få en chans att koncentrera sig. Låt därför inte hundarna hälsa under kurstiden. Det är ju du som ska vara/bli bästa lekkompisen.
  • Genom att du påbörjar kursen förbinder du dig att följa ovanstående kursregler.
  • Löptikar får bara delta i kurserna om kursen är hanhundsfri eller att det fungerar med de andra hundarna.
Behövs för anmälan till studieförbundet. Alla 10 siffrorna
Om du redan är medlem

Skriv intresseanmälan för kurs så kontaktar vi dig så fort vi fått tillräckligt antal